Skip to main content

Cultuur

Vietnam, het land met een authentieke cultuur die gevestigd is door de verschillende dynastieën die geheerst hebben in het land, rijk aan geschiedenis met een bijzondere mix van culturen. Het land is ook door de eeuwen heen gevormd door buitenlandse invloeden in combinatie met tradities van de lokale etnische bevolkingsgroepen. 

Rondreis van Noord naar Zuid Vietnam


Regio: Hongh Delta
Provincies: meerdere.
Prijs vanaf € 1353. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
Als je niet veel tijd hebt om Vietnam te bezoeken, maar je wilt toch het noorden, midden en zuiden van het land bezoeken, dan is dit de perfecte keuze. Deze reis brengt je naar de meest gevierde en iconische plekken in Vietnam.
Lees verder

Jungle en oude steden in Centraal Vietnam


Regio: Noord Kust
Provincies: meerdere.
Prijs op aanvraag.
De “World Heritage Road” of ook wel  “Wereld-erfgoed-route” langs Centraal-Vietnam is een glorieuze route door enkele van de meest fascinerende, historische en aantrekkelijke delen van het land. Het is zo genoemd omdat de route minimaal drie UNESCO wereld erfgoedlocaties omvat: het grotkoninkrijk in Phong Nha-Ke Bang National Park, de oude keizerlijke stad Hue en de zestiende-eeuwse zijde[...]
Lees verder

Het avontuur van Centraal Vietnam


Regio: Noord Kust
Provincies: meerdere.
Prijs op aanvraag.
Centraal-Vietnam is het hart van de natie en trekt en deze regio zal je verbazen hoe de historische bezienswaardigheden goed bewaard zijn gebleven met een gastvrije lokale bevolking en een charmante natuurlijke schoonheid. Als je Centraal Vietnam wilt ontdekken, is deze reis de perfecte keuze voor jou.
Lees verder

Rondreis Noord Vietnam Exposure


Regio: Hongh Delta
Provincies: meerdere.
Prijs op aanvraag.
Een exclusieve reis om een ​​aantal zeer ongerepte gebieden van het Noorden te ontdekken.
Lees verder

Cu Chi Tunnels


Regio: Zuid Oost
Provincie: Ho Chi Minh.
Prijs vanaf € 69. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
De Cu Chi Tunnels liggen 45 kilometer ten noordwesten van Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon. Dit gebied heeft een zeer bewogen geschiedenis tijdens de Vietnamoorlog.

Lees verder

Citytour Hue


Regio: Noord Kust
Provincie: Thua Thien Hue.
Prijs vanaf € 78. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
Hue wordt vaak onderschat als interessante stad in Vietnam. Talrijk zijn de mensen die in deze werelderfgoedstad alleen enkele oude stenen zien, en verder niets. Ze missen helaas de echte essentie van Hue en dat is precies wat je niet mag missen. 
Lees verder