Skip to main content

Strand Vietnam

STRANDVAKANTIE VIETNAM

Bij Vietnam denk je niet meteen aan strand of een strandvakantie, maar toch is Vietnam gezegend met een 3260 kilometer lange kustlijn, met een verrassende afwisseling van lange zandstranden, grotten, lagunes, vreemd gevormde rotsformaties en tropische eilanden. 

Of je nu wilt bijkomen na een prachtige rondreis op  een tropisch strand of op zoek bent naar gezelligheid, drukte, bars en restaurants op het strand, op de prachtige stranden Vietnam vind je het allemaal.

Er is ook een ruim aanbod om te surfen maar ook zijn er verborgen paradijsjes. 

Stranden Vietnam

Van bekende strandplaatsen als Phu Quoc, Nha Trang en Phan Tiet tot de meer onbekende stranden op Con Dao en  Hoi An. In Vietnam is altijd een prachtig strand in de buurt. 

Wat is voor jou de mooiste strandbestemming in Vietnam? Dat hangt af van je wensen, maar ook zeker van de periode dat je naar Vietnam reist, want in een regenseizoen is het niet prettig toeven aan het strand, mede ook dat de zee dan erg wild kan zijn. 

Van Ho Chi Minh City via de Mekong Delta naar Phu Quoc


Regio: Mekong Delta
Provincie: Can Tho.
Prijs vanaf € 345. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
Dompel onder in het dagelijkse leven van de Mekong-delta en eindig in stijl in het paradijs van Phu Quoc. Op de eerste dag maak je kennis met de verschillende facetten van de regio. Je reist door de minder bekende gebieden rondom Cai Be. Een grote diversiteit aan activiteiten houd je volledig weg van de gangbare toeristische att[...]
Lees verder