Skip to main content

Over mij

Hallo vakantieliefhebber, welkom bij Veelzijdig Vietnam.

De wereld binnen handbereik met een grote liefde voor Azië. Met Veelzijdig Vietnam neem ik je graag mee naar een fascinerend land in Azië, Vietnam.

Vakantie is speciaal en moet leuk zijn, daarom selecteer ik speciale accommodaties op bijzondere plekken die een onuitwisbare indruk bij je achter zullen laten en waar ik meestal uit persoonlijke ervaring over kan vertellen.

Mijn ervaring is gestart in 1989 met de toeristische opleiding van Schoevers om daarna via de ANWB, reisafdeling van Rabobank IJsselstein en later Wijk bij Duurstede, te mogen beginnen als mobiele reisadviseur van Star Travel. Kroon op mijn werk was de benoeming van “beste mobiele reisadviseur” in 2002 en op 4 januari 2003 de opening van mijn eigen Reisbureau, Reisbureau Acire met in 2010 de uitbreiding met Delta Holidays, waarmee ik me nu ga specialiseren in Veelzijdig Vietnam.

En daarom mag ik nu toch trots zeggen dat ik ruim 30 jaar ervaring heb in de reisbranche, want daarvoor ben ik met mijn ouders heel regelmatig op reis geweest, het zit dus al van jongs af aan in het bloed!

Vietnam heeft mijn hart gestolen en de belangrijkste highlights heb ik hier gezien: Hanoi, Sapa, de Halong Bay, Hoi An, Ho Chi Minh City en de Mekong Delta.

Met Veelzijdig Vietnam wil ik je graag ontzorgen en ben ik in staat om samen met mijn agenten op locatie een mooie reis samen te stellen naar jouw wens en interesses. Laat me weten wat je wilt zien, wat je leuk vindt en wat je te besteden heeft, dan ga ik jouw wens omzetten in een geweldige droomreis!

Ik ben op diverse mogelijkheden te bereiken:

Telefoon: 030-6055599
Email: vietnam@veelzijdigazie.nl
WhatsApp: 06-201 22 649

Wist je dat ik ook reizen organiseer naar Cambodja, Sri Lanka, India en de Filipijnen? Ook voor aanvragen naar Maleisië, Thailand, Laos en Indonesië help ik je graag!

in Sapa
In Sapa
Halong Bay
in de Halong Bay
Hoi An
Hoi An
Hoi An
My Son
Cu Chi
Cu Chi
Mekong Delta
Mekong Delta