Skip to main content

Chay Lap Farmstay

3

Een charmante kleinschalige ecolodge aan de rand van Phong Nha Ke Bang National Park, welke is opgericht door de lokale bevolking en waar ook alleen de lokale bevolking mag werken.  De Chay Lap Farmstay krijgt zeer goede recensies en staat garant voor de perfecte kennismaking met het Phong Nha Ke Bang National Park en het Tu Lan Grottenstelsel.

Ligging Chay lap

Chay Lap farmstay bevindt zich in het dorpje Phong Nha, vlakbij het gelijknamige natuurreservaat. Vanuit Hanoi en Ninh Binh bereik je Phong Nha via de nachttrein of een binnenlandse vlucht naar de nabijgelegen stad Dong Hoi. Vanuit Dong Hoi bent u in ongeveer 1,5 uur rijden bij de ecolodge.

Faciliteiten

De ecolodge beschikt over een zwembad, fraaie tuinen, een goed restaurant, een bar, lobby, gratis WiFi, wasseretteservice en een activiteitendesk met uitstapjes die zich op de natuur van Phong Nha Ke Bang richten. Je kunt hier avontuurlijke trekking tochten maken, de grotten bezoeken, ziplinen, kajakken, traditionele kookworkshops volgen, meedoen met een weefcursus, een handje meehelpen op het land en nog veel meer! Bij de ecolodge van Chay Lap maak je kennis met de prachtige omgeving én met de lokale bevolking.

Kamers Chay Lap

Er zijn 39 hotelkamers van oude landbouwhuisjes tot luxere hotelkamers. In alle kamers is airconditioning, een flatscreen televisie, comfortabele bedden en staan er koffie- en theefaciliteiten voor je klaar. In de privé badkamer liggen gratis toiletartikelen. Ook is er gratis wifi, minibar/koelkastje en een telefoon.

Types:

  • Farmkamer: dit zijn kleine oude landbouwhuisjes met uitzicht op het landbouwveld.
  • Superior kamer: een kamer van 29 m2 met comfortabele bedden en uitzicht op de tuin. Je hebt de keuze uit twee aparte bedden of een tweepersoonsbed.
  • Deluxe Cottage kamer:  gelijkwaardig aan de superior kamer, alleen 5m2 Ook hier de keuze uit twee aparte bedden of 1 x tweepersoonsbed.
  • De kleine cottage kamer: de kamer is 24 m2 en heeft uitzicht op de (groenten)tuin.

Hotel Faciliteiten.

Algemeen
Gratis wifi
Kamers
Airconditioning
Telefoon
Televisie
Koffie- en theefaciliteiten
Bad en/of Douche
Gratis douche-artikelen
Föhn
Terras
Strijkfaciliteiten
Restaurants/bars
A la carte restaurant
Sports
Fietsen verhuur
Zwembad
Buitenbad
Ligbedden
Parasols
Zonneterras

Locatie

Hotel Foto’s

foto’s © Chay Lap farmstay