Skip to main content

Homestay Tay

1

Homestay Tay ligt in het Ba Be National park, vlakbij het dorpje Pac Ngoi en is een eenvoudig traditioneel huis op houten palen. De gastheer en vrouw doen er alles aan om je verblijf tot zeer aangenaam te maken. Bij de homestay geniet je van een prachtig panorama uitzicht en een indrukwekkende natuur.

Ligging

De homestay heeft een centrale ligging bij het Ba Be National Park en ligt op 300 meter van het centrum van Pac Ngoi en op 7 kilometer van Coc Pouc. Hanoi ligt op 215 kilometer ten zuiden van Pac Ngoi.

Faciliteiten:

De homestay heeft een eenvoudig eetgedeelte, een gezamenlijke lounge, parkeergelegenheid, een tuin met terras. Elke dag wordt een eenvoudig continentaal ontbijtbuffet geserveerd. Er is gratis wifi aanwezig en fietsen staan klaar waarmee je de omgeving kunt verkennen. De specialiteit van het diner is geroosterd varkensvlees.

Kamers / slaapgedeelte

Het slaapgedeelte is zeer eenvoudig en basic, een kleine ruimte voorzien van twee eenpersoonsmatrassen (dun maar voldoende) en van een een kussen, lakens, dekens en een klamboe. Verder zijn er geen faciliteiten in de kamer. Het toilet is van internationale standaard en ligt op een steenworp afstand van het hoofdgebouw.

Hotel Faciliteiten.

Algemeen
Gratis wifi
Restaurants/bars
Eenvoudige eetruimte
Sports
Fietsen verhuur

Locatie

Hotel Foto’s