Skip to main content

Alle Tours in Zuid Vietnam

Fietsen in de Mekong DeltaRegio: Mekong Delta.
Provincie: Tien Giang.
Prijs vanaf € 149.
Ben je in  Ho Chi Minh City en heb je niet veel tijd? De Mekong Delta mag niet ontbreken aan jouw bezoek aan Ho Chi Minh City.
Lees verder

Cu Chi TunnelsRegio: Zuid Oost.
Provincie: Ho Chi Minh.
Prijs vanaf € 69.
De Cu Chi Tunnels liggen 45 kilometer ten noordwesten van Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon. Dit gebied heeft een zeer bewogen geschiedenis tijdens de Vietnamoorlog.

Lees verder

Van Ho Chi Minh City via de Mekong Delta naar Phu QuocRegio: Mekong Delta.
Provincie: Can Tho.
Prijs vanaf € 345. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
Dompel onder in het dagelijkse leven van de Mekong-delta en eindig in stijl in het paradijs van Phu Quoc. Op de eerste dag maak je kennis met de verschillende facetten van de regio. Je reist door de minder bekende gebieden rondom Cai Be. Een grote diversiteit aan activiteiten houd je volledig weg van de gangbare toeristische att[...]
Lees verder

Rondreis van Noord naar Zuid VietnamRegio: Hongh Delta.
Provincies: meerdere.
Prijs vanaf € 1353. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
Als je niet veel tijd hebt om Vietnam te bezoeken, maar je wilt toch het noorden, midden en zuiden van het land bezoeken, dan is dit de perfecte keuze. Deze reis brengt je naar de meest gevierde en iconische plekken in Vietnam.
Lees verder

Mekong Delta Cruise 3 dagenRegio: Mekong Delta.
Provincies: meerdere.
Prijs vanaf € 498. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
De Mekong Eyes cruise bied je een unieke optie om in luxe door de Mekong Delta te varen en te genieten. De Mekong Eyes is een gloednieuwe schitterende boot waarmee je als nooit tevoren van jouw Mekong-vakantie kunt genieten. De boot is uitgerust met de nieuwste stijl en comfort, van een natuurlijke houten interieur tot panoramaramen in je kajuit.
Lees verder