Skip to main content

Noord Oost Vietnam

  1. Bac Giang
  2. Bac Kan
  3. Cao Bang
  4. Ha Giang
  5. Lang Son
  6. Phu Tho
  7. Quang Ninh
  8. Thai Nguyen
  9. Tuyen Quang

Noord Oost Vietnam

Reis buiten de gebaande paden in het noord oosten van  Vietnam, richting de Chinese grens en ontdek een bijzondere regio die gezegend is met een natuurlijke schoonheid die je zelden hebt gezien. Van de weelderige tropische regenwouden en kalkstenen toppen van het Ba Be National Park tot de ruige bergen van de provincie Cao Bang, de prachtige route langs Ha Giang en de geheimzinnige Ha Long Bay. Je zult versteld staan van de spectaculaire verschillen van de ongerepte landschappen in deze regio. 

Halong Bay

Het noordoosten van Vietnam is een van de meest veelzijdige gebieden in Vietnam. Naast een van de mooiste natuurverschijnselen ter wereld, de Ha Long Bay heeft dit gebied ook een ruime variatie in natuur, van weelderige bossen, sprankelende meren, indrukwekkende watervallen tot aan kleurrijke markten.

Letterlijk betekent Ha Long: “daar waar de draak de zee in gaat”. En deze vertaling zegt meteen alles over de Halong Bay, want vanuit de lucht lijkt de baai op stukken rug en staart van een draak.

Ha Giang

Naast de Ha Long Bay vind je in het noord oosten van Vietnam ook de Ha Giang Loop, een interessante route lang etnische minderhedengroepen als de H’mong en Tay, die nog echt volgens eigen cultuur, normen en waarden leven. De route is zeer geliefd bij motorrijders. 

Ba Be National Park

Het Ba Be National park is een uniek nationaal park dat bestaat uit drie aaneengesloten meren, welke tevens de diepste van Vietnam zijn. Combineer dit park met de mooiste watervallen in het noorden, de Ban Gioc watervallen, unieke watervallen op de grens met China en je maakt een indrukwekkende natuurrondreis in Vietnam. 

BOEK HIER JE REIS NAAR NOORD OOST VIETNAM:

Ba Be National Park


Provincie: Bac Kan.
Prijs vanaf € 312. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
Bij de naam Ba Be Nationaal Park moet je denken aan weelderige bossen, sprankelende diepe meren met een uitzonderlijke diversiteit aan bijzondere vissen, mysterieuze grotten en valleien omringd met bergen van kalksteen die als bewakers waken over een verborgen natuurlijk koninkrijk. Tijdens deze reis word je meegenomen in het Ba Be Nationaal Park en ervaar je de gastvrijheid en het bij[...]
Alle tour info

Halong Bay Jade Sails Cruise


Provincie: Hai Phong.
Prijs vanaf € 135. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
Letterlijk betekent Ha Long: “daar waar de draak de zee in gaat”. En deze vertaling zegt meteen alles over de Halong Bay, want vanuit de lucht lijkt de baai op stukken rug en staart van een draak. Het is dan ook niet voor niets dat de Halong Bay tot een van de zeven wereldwonderen behoort. De beste manier om de Halon[...]
Alle tour info