Skip to main content

Halong Bay Jade Sails Cruise

Regio: Noord Oost
Provincie: Hai Phong
Prijs vanaf: € 135 per persoon.
Tour duur: 1 dag

Letterlijk betekent Ha Long: “daar waar de draak de zee in gaat”. En deze vertaling zegt meteen alles over de Halong Bay, want vanuit de lucht lijkt de baai op stukken rug en staart van een draak.

Het is dan ook niet voor niets dat de Halong Bay tot een van de zeven wereldwonderen behoort. De beste manier om de Halong Bay te ontdekken is per boot. Heb je weinig tijd in het noorden van Vietnam en wil je wel de Halong Bay zien? Ga dan mee op deze excursietrip naar de Halong Bay. Jade Sails Cruise en het team neemt je mee op een odyssee van 7 uur in diepe verkenning door afgelegen Halong Bay – Lan Ha Bay, en je de verborgen pracht en praal van ongerepte natuur wonderen.

 • Dag 1:

  CRUISEN MET JADE SAILS CRUISE

  Jade Sails cruise heet je  welkom om de nieuwe definitie van hedendaagse luxe te ervaren. Ze bieden niet alleen een luxe cruiseservice van de hoogste veiligheidsstandaard, maar ook een volledig unieke ervaring met een zorgvuldig onderzochte route, attente service, authentieke inrichting en heerlijk eten… Dat maakt je vakantie tot een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring.

  Jade Sails Cruise – De inspirerende reisroute

  07.00 uur: Ontmoet de chauffeur in jouw hotel in Hanoi.

  07.15 uur: Start van een twee uur durende autorit naar de provincie Quang Ninh via een expresweg aan boord van een ultraluxueuze limousine met chauffeur.

  09.30 uur: Welkom aan boord
  Aangekomen in de jachthaven van Tuan Chau. Je wordt van harte welkom geheten aan boord van het cruiseschip met een welkomstdrankje. Hierna volgt een briefing met veiligheidsinstructies en check je in op de cruise. De boot gaat na alle formaliteiten beginnen met varen in de Halong Bay, een van de zeven wereldnatuurwonderen.

  11.00 uur: Lunchen op de boot.
  Terwijl je door een doolhof van badstof kalkstenen bergen vaart, geniet je in het elegante restaurant dat volledig is uitgerust met airconditioning van een heerlijke Vietnamese fusionkeukenlunch. Deze lunch wordt  geserveerd terwijl jij geniet van het spectaculaire uitzicht van de Halong Bay.

  13.30 uur: De boot gaat voor anker voor een eerste stop. Verken de magische zeegrotten en verborgen lagunes per kajak of lokale roeiboot.

  Het schip laat het anker zakken bij een inham te midden van dramatische natuurlijke landschappen in de donkere en lichte grottenarchipel. Na een uitgebreide uitleg van de expert over veilig peddelen, ga je met een bamboeboot geroeid door de lokale bevolking rustig richting de stalagmietgrotten naar de verborgen lagunes te midden van een doolhof van ongelooflijke rotsformaties die majestueus oprijzen uit het jadegroene water. Elke bocht brengt weer een verrassing en de geheime doorgangen van een reeks stalagmietengrotten die leiden naar verborgen lagunes hebben een een uniek ecosysteem. Je kan op sommige plekken heel dicht bij de zeedieren komen.

  15.00 uur: zwemmen in een rustig gebied in Lan Ha Bay
  We gaan verder naar een vrij gebied in Lan Ha Bay. Dit is een rustig toeristisch paradijs in Vietnam. De regio staat bekend om zijn ongerepte stranden en spectaculaire schoonheid, met ongeveer 400 fascinerende eilanden. Hier gaat het schip weer voor anker en hier kun je weer gaan kajakken of lekker gaan zwemmen. Dit is een geweldige ervaring, ondergedompeld in het kristalheldere water van de baai.

  16.00 uur: Kookdemonstratie
  Je neemt deel aan onze korte kookdemonstratie. De chefkok zal je begeleiden hoe je beroemde traditionele Vietnamese loempia’s maakt. Hier maak je kennis met de culinaire cultuur van de Vietnamezen

  16.30 uur: Sunset party (geniet van pauze)
  Geniet op het zonnedek om de prachtige zonsondergang over de Seven Wonders of Nature te bekijken en maak plezier tijdens het speciale Sunset-feest. Een happy hour zal niet ontbreken.

  Optie: Massageservice beschikbaar (deze kan je rechtstreeks op de boot boeken)

  17.00 uur: De boot is terug in de Tuan Chau Marina en met de speedboot ga je terug naar het land.

  17.20 uur: Van de boot stap je over in de comfortabele limousine en begint de terugreis naar Halong Bay.

  19.30 uur: Je bent weer terug in Hanoi en wordt netjes bij je hotel afgezet. Einde van een geweldige dag in de Halong Bay.

  Maaltijden: lunch 

 • GEEN

 • Inclusief

  Maaltijden volgens beschrijving
  Vervoer per auto met airconditioning en ervaren chauffeur tevens gids
  Entreegelden
  Lokale belastingen en toeristenbelasting
  Huur kajak en zwemvest
  Onuitwisbare herinneringen

  Exclusief

  Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
  Reis- en annuleringsverzekering
 • (klik op de foto's om ze te vergroten)

PRIJS 2023

Prijs per persoon: €  135

Ben je met een groep van meer dan twee personen? Informeer dan naar de aantrekkelijke kortingen.

Informatie aanvragen over deze tour

  Persoonsgegevens

  Aantal Personen

  Reis

  Accommodatie

  Extra