Skip to main content

Van Hue naar Hoi An via de Hai Van Pass

Regio: Noord Kust
Provincie: Thua Thien Hue
Prijs vanaf: € 89 per persoon.
Tour duur: 1 dag

Deze reis is een must voor iedereen die gaat reizen van Hue naar Hoi An of v.v. en die dat niet wil doen via de klassieke route. Alleen route 1 nemen en stoppen bij de Marble Mountains is not done, want de Hai Van Pass is een van de mooiste, zo niet de allermooiste kustweg in Vietnam. De pas heeft de bijnaam de wolkenpas. Het hoogste punt ligt op 496 meter en de pas loopt van Hue naar Danang en is 21 kilometer lang.

De Hai Van Pass dankt zijn populariteit aan een aflevering van het programma Topgear waarin de presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May met een motor over de pass racen. Sindsdien is een reis over deze beroemde bergpas immens populair bij toeristen die met de motor van Hue naar Hoi An reizen. Geniet onderweg van een waanzinnig uitzicht.

 • Dag 1:

  VAN HUE NAAR HOI AN VIA DE HAI VAN PAS

  De gids komt je rond 09.00 uur ophalen in je hotel en de trip gaat beginnen.

  De eerst stop is Thanh Thuy te gaan, een pittoresk dorpje dat beroemd is om zijn 200 jaar oude Thanh Toan-brug. Om een ​​glimp op te vangen van het plattelandsleven van Hue, maak je een wandeling naar het museum van het dorp, waar je leert over de speciale maar merkwaardige lokale landbouwwerktuigen en -technieken.

  Hierna gaat de tour verder naar Da Nang via de ontzagwekkende Hai Van Pass, dit is werkelijk de allermooiste kustweg van Vietnam. Het uitzicht vanaf de top is waanzinnig. Beneden ga je langs het strand en de lagune van Lang Co. Hier zal je ook begrijpen waarom dit een zeer indrukwekkende kustweg is.

  Eenmaal in Da Nang is het tijd voor de lunch en ga je het het Museum van Cham-sculptuur te bezoeken. Hier leer je meer over de mystieke Cham-cultuur. Hierna maak je een stop bij de Marble Mountains voordat je bij je hotel in Hoi An wordt afgezet.

 • Geen

 • Inclusief

  Vervoer per auto met airconditioning en ervaren chauffeur tevens gids
  Entreegelden
  Lokale belastingen en toeristenbelasting
  Onuitwisbare herinneringen
  Lunch (exclusief drankjes)

  Exclusief

  Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
  Reis- en annuleringsverzekering
 • (klik op de foto's om ze te vergroten)

  © chammuseum.vn

  © chammuseum.vn

Prijs 2023:

op basis van 2 personen: € 89 per persoon

Optioneel: deze tour is uit te breiden met het Bach Ma National Park
vraag naar de mogelijkheden (alleen mogelijk tussen januari en juli, overige maanden is het te gevaarlijk (modder) in verband met het regenseizoen).

Informatie aanvragen over deze tour

  Persoonsgegevens

  Aantal Personen

  Reis

  Accommodatie

  Extra