Skip to main content

Mekong Delta Cruise 3 dagen

Regio: Mekong Delta
Provincies: Can Tho, Tien Giang
Locaties: Can Tho
Cai Be
Prijs vanaf: € 385 per persoon. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
Tour duur: 3 dagen

De Mekong Eyes cruise bied je een unieke optie om in luxe door de Mekong Delta te varen en te genieten. De Mekong Eyes is een gloednieuwe schitterende boot waarmee je als nooit tevoren van jouw Mekong-vakantie kunt genieten. De boot is uitgerust met de nieuwste stijl en comfort, van een natuurlijke houten interieur tot panoramaramen in je kajuit. De uitgebreide wijnkaart in de lounge zal tot je verbeelding spreken. Ik beloof je een onvergetelijke cruise ervaring.

HOOGTEPUNTEN MEKONG CRUISE

 • Cruise langs het doolhof van kanalen en grachten voor een kennismaking van de weelderige en levendige cultuur in de Mekong Delta
 • Kom tot rust op een luxe en moderne Mekong cruiseboot
 • Maak kennis met een van de grootste drijvende markten van de Mekong Delta
 • Maak een wandeling door de boomgaarden en proef de diverse tropische vruchten uit het gebied.
 • Dag 1:

  START MEKONG CRUISE

  In de ochtend halen we je op bij je hotel en brengen je naar Can Tho of Cai Be. Rond het middaguur stap je aan boord van uw comfortabele houten riviercruiseschip. Na een verfrissend welkomstdrankje, laat de bemanning je de faciliteiten aan boord en je gezellige kajuit zien. Terwijl de lunch wordt geserveerd, begint de boot te varen. Leun achterover en kijk naar het fantastische landschap en het dagelijkse leven van de Mekong-bevolking.

  ’s Middags kun je van boord gaan voor een begeleide ontspannen wandeling door een dorp en de omliggende fruitboomgaarden of rijstvelden. Ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en proef de lokale producten en fruit.

  Stap weer aan boord en geniet van een drankje aan de bar of ontspan aan dek terwijl de zon ondergaat boven het prachtige waterlandschap van de Mekong rivier. De cruiseboot gaat voor de nacht voor anker. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner aan boord.

  De cruises vertrekken van Can Tho naar Cai Be op oneven data (bijv. 1, 3, 5, 7 sept.) of van Cai Be naar Can Tho op even data (bijv. 2, 4, 6, 8 etc.). )
  De rit van/naar Cai Be duurt ongeveer twee uur, van/naar Can Tho ongeveer vier uur.

  Maaltijd: lunch en diner

  Dag 2:

  DE DRIJVENDE MARKT

   

  Word uitgerust wakker met het geluid van de rivier en maak je klaar voor een nieuwe dag sightseeing in de Mekong Delta. Om 06.30 uur vertrekt het cruiseschip voor een cruise bij zonsopgang. Kijk hoe de lokale bevolking bezig is met het drogen van exotisch fruit en het bouwen van schepen op de houten werven terwijl je geniet van een vroeg ontbijt.

  Na het ontbijt ga je aan boord van een sampan om een ​​blik te werpen op de drijvende markt van Cai Rang, waar mensen van kilometers ver komen om allerlei soorten fruit en groenten te verkopen. Je brengt ook een bezoek aan een lokale snoep- en cakefabriek.

  Later op de ochtend ga je met een kleine roeiboot door het groene waterlandschap varen om lokale huizen, groene boomgaarden en scheepswerven te zien. Als alternatief kun je ook de nabijgelegen stad te voet ontdekken of de kleine zijkanalen van de Mekong rivier op de fiets gaan ontdekken.

  De cruiseboot hervat dan zijn reis terwijl de lunch wordt geserveerd. In de middag is er nog een uitstapje naar een van de exotische dorpjes onderweg.

  Maaltijden: ontbijt, lunch & diner

  Dag 3:

  EEN EXOTISCHE WERELD

  Na het ontbijt weer een vroege start. De boot vaart in een heerlijke ochtendatmosfeer over de Mekong rivier. Je begint met een bezoek aan andere drijvende markt. Zorg ervoor dat je deze geweldige fotomomenten voor authentieke snapshots van de Mekong-mensen en hun leven niet mist.

  Hierna maak je nog een sampan-uitstapje midden in het weelderige landelijke landschap, de vruchtbare velden, het uitbundige groen. Dan is het tijd om in te pakken en terug te keren naar de pier waar je bent begonnen. Rond het middaguur ga je van van boord en geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Met de pendelbus (gedeelde transfer) word je terug gebracht naar het centrum van Ho Chi Minh City waar je rond 17:00 uur terug zult zijn.

   

 • Je verblijft twee nachten op de Mekong Eyes Classic boot in een standaard hut met aparte bedden of een tweepersoonsbed.

 • Inclusief

  Maaltijden volgens beschrijving
  Vervoer per auto met airconditioning en ervaren chauffeur tevens gids
  Ervaren Engelssprekende gidsen
  Entreegelden
  Lokale belastingen en toeristenbelasting
  Verblijf in genoemde accommodaties
  Onuitwisbare herinneringen
  Genoemde excursies
  SGR bijdrage per persoon

  Exclusief

  Intercontinentale vluchten
  Visum Vietnam
  Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
  Reis- en annuleringsverzekering
  Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking tot maximaal 9 personen)
  Overnachting in Ho Chi Minh City
 • (klik op de foto's om ze te vergroten)

PRIJS 2023

gebaseerd op twee personen, verblijf in een 2 persoonshut:
vertrek 01.01.23 – 31.03.23: € 489 per persoon
vertrek 01.04.23 – 30.09.23: € 385 per persoon

Wil je een hut voor jezelf, informeer dan naar de toeslag van een 1 persoonshut.

Informatie aanvragen over deze tour

  Persoonsgegevens

  Aantal Personen

  Reis

  Accommodatie

  Extra


  Andere tours:

  Rondreis van Noord naar Zuid Vietnam


  Provincies: meerdere.
  Prijs vanaf € 1353. (Exclusief € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking)
  Als je niet veel tijd hebt om Vietnam te bezoeken, maar je wilt toch het noorden, midden en zuiden van het land bezoeken, dan is dit de perfecte keuze. Deze reis brengt je naar de meest gevierde en iconische plekken in Vietnam. Tijdens deze reis is er een fijne afwisseling tussen authenticiteit en creativiteit, zodat je kunt genieten van een individuele en onvergetelijke ervaring dan[...]
  Alle tour info

  Van Ho Chi Minh City via de Mekong Delta naar Phu Quoc


  Provincie: Can Tho.
  Prijs op aanvraag.
  Dompel onder in het dagelijkse leven van de Mekong-delta en eindig in stijl in het paradijs van Phu Quoc. Op de eerste dag maak je kennis met de verschillende facetten van de regio. Je reist door de minder bekende gebieden rondom Cai Be. Een grote diversiteit aan activiteiten houd je volledig weg van de gangbare toeristische att[...]
  Alle tour info